Hava Durumu

Kır zincirlerini

Tam 7 haftadır 3 puanı bir arada göremeyen Timsah'ta pazar günü oynanacak Akhisarspor maçı hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürdürülüyor. Yeşil Beyazlılar rakibini yenerek bu kötü seriyi sona erdirmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2018 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2018 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kır zincirlerini

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Bursaspor, Beşiktaş maçında sergilediği oyunu Manisa'da da ortaya koyarak 3 puan hesapları yapıyor. Akhisar maçının ardından oldukça zorlu bir fikstürün beklediği Yeşil Beyazlılar ayrıca bu maçla birlikte tam 7 hafta sonunda galibiyet hasretini de dindirme peşinde. Teknik Direktör Paul Le Guen de, ilk günden itibaren bu maç için oyuncularını özel olarak hazırlarken, Timsah hem kazanarak 9. sıradaki yerini korumak hem de olası bir puan kaybı durumunda rakibinin kendisine yaklaşmasını engellemek istiyor. Ayrıca Bursaspor yönetimi takımın yaptığı son antrenmanları yakından takip ederken, teknik heyet ve futbolculara güven duygusunu aşıladı.

Son 2 deplasman maçında Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor'a kaybeden Bursaspor, Akhisarspor'u devirerek kötü serisine de son verme peşinde. Ancak Yeşil Beyazlıların deplasman performansına bakıldığında durum hiç iç açıcı değil. Tİmsah bu sezon deplasmanda oynadığı 9 lig maçında sadece 2 galibiyet elde edebildi. Bu maçların 5'ini ise kaybeden Bursaspor, diğer 2 maçta ise sahadan 1 puanla ayrıldı. Yeşil Beyazlılar bu performansıyla ayrıca ligin ilk 10 sırasındaki ekipler arasında en kötü deplasman performansına sahip ekip oldu. Teleset Mobilya Akhisarspor ise, 21 puanın 15'ini evinde toplayarak iç saha maçlarında iyi bir grafik çizdi. Bursaspor, Manisa ekibini deplasmanda son 3 maçtır yenemezken bunların 2'sini kaybetti birinde ise berabere kaldı.

Son galibiyet Konya'ya karşı

Ligde son olarak 14. haftada deplasmanda Atiker Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Bursaspor, daha sonra oynadığı maçlarda ise galibiyete hasret kaldı. Ligin son 6 haftası dikkate alındığında 18 takım içerisindeki en kötü takım olan Yeşil Beyazlı ekip, bu süreç içerisindeki puan tablosunun dibinde yer alıyor. Timsah son 6 haftada sadece Gençlerbirliği ve Beşiktaş'tan birer puan alarak 2 puan toplamayı başarabildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.