Hava Durumu

Kırmızı Beyazlılar Bursa'nın yüz akı olmaya devam ediyor

Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü, 2002 doğumlu toplam 10 oyuncusunu Galatasaray, Akhisarspor ve Afjet Afyonspor gibi kulüplere göndererek altyapıya yaptığı yatırımların karşılığını almaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kırmızı Beyazlılar Bursa'nın yüz akı olmaya devam ediyor

YETENEKLİ OYUNCULAR
Her sene amatör futbola yaptığı yatırım ve kazandığı başarılarla Bursa futbolunun önde gelen kulüplerinden biri olan Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü bu sezonda akademi liglerine gönderdiği oyuncularla Bursa'nın yüz akı oldu. Kırmızı Beyazlılar 2002 doğumlu oyuncularından solbek Yağız Efe Zeybek ve sağ kanat oyuncusu Yiğit Avcı Galatasaray'ın altyapısına transfer oldu. Stoper Fatih Kılınçer Akhisarspor, sol açık Hüsnü Sayla, stoper Anıl Yaşar, sağbek İsmail Dalkılıç, kaleci İsmail Kaya, orta saha Hüseyin Can Öztürk ve stoper Serhat Sarıoğlu ise Afjet Afyonspor'a transfer oldu.

YETENEKLİ OYUNCULAR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Şenol Tosun, kendilerinden başarılar kazanan sporcularını akademi liglerine gönderdikleri için büyük gurur yaşadıklarını söyledi. Başkan Tosun, " Kulüp olarak 2002 doğumlu oyuncularımızı başarılı kulüplere göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu oyuncularımız Fethiye İdman Yurdu patentli oyuncular olarak önümüzdeki yıl akademi liglerinde boy gösterecekler. Önümüzdeki günlerde de yine bazı oyuncularımız göndereceğiz. Çocuklarımız iyi yerlere geldiklerinde biz gururlanıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.