Hava Durumu

Kocaman'dan Türkiye birincisi olan sporcuya kutlama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkan yardımcısı Fatma Kocaman, Türkiye'de ilk kez organize edilen Downhill (Tepe İnişi) Türkiye Şampiyonası'nda Mustafakemalpaşa'yı temsil ederek birinci olan dağ bisikleti sporcusu Erdinç Karlı'yı başarısından dolayı tebrik ederek kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2019 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocaman'dan Türkiye birincisi olan sporcuya kutlama

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş. tarafından Uluslararası Bisiklet Federasyonu (UCI) ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliği ile Türkiye'de ilk kez organize edilen Downhill (Tepe İnişi) Türkiye Şampiyonası 8-9 Haziran tarihlerinde yapıldı. 45 yarışmacının katıldığı üç kategoride yapılan şampiyonada birincilik elde ederek madalya ile dönen dağ bisikleti sporcusu Erdinç Karlı Mustafakemalpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti.

Elit kategorisinde pedal sallayarak Mustafakemalpaşa'yı temsil eden genç sporcuyu makamında konuk eden Belediye Başkan yardımcısı Fatma Kocaman, 23 yaşındaki Erdinç Karlı'nın 2 yıl boyunca sadece kendi imkanları ile şampiyonaya hazırlandığını söyledi.

Türkiye Downhill şampiyonasında birinci olan Erdinç Karlı ile gurur duyduğunu belirterek tebrik eden Başkan yardımcısı Kocaman, Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olacağız dedi.

KENDİ PARKURUNU YAPTI

Yaşadığı mutluluğu Başkan yardımcısı Fatma Kocaman ile paylaşan Dağ bisikleti sporcusu Erdinç Karlı antrenmanlarını kendi yaptığı parkurun yanı sıra Uludağ'da sürdürdüğünü söyleyerek, "En büyük hedefim Avrupa şampiyonasına katılarak Türkiye'yi temsil etmek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.