Hava Durumu

Kocasından korkup, çocuğunu bakın nasıl kaçırdı

Malatya'da Eşinin kazayı öğrenmesini istemeyen kadın, çocuğunun hastaneye kaldırılmasına izin vermedi. Korkan kadın, "Ben şimdi eşime ne söyleyeceğim." diyerek bölgeden uzaklaştı...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocasından korkup, çocuğunu bakın nasıl kaçırdı

Malatya'da çocuğuna araba çarpan anne, eşinin kazayı öğrenmemesi için gelen ambulansın çocuğunu hastaneye götürmesine izin vermedi.

ÇOCUK HAREKETSİZ YATINCA ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Edinilen bilgiye göre, Milli Egemenlik alt geçidinin yanında bulunan üst geçidi kullanmayan anne ve iki çocuğu akan trafikte yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu esnada annesinin elini bırakarak koşmaya başlayan kız çocuğuna hızla gelen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle asfalta sert bir şekilde düşen çocuk yerde bir süre hareketsiz yatınca annesi gözyaşlarına boğuldu.

SAĞLIK GÖREVLİLERİNİ PEŞİNDEN KOŞTURDU

Otomobil sürücüsünün çocuğu hastaneye götürme teklifini kabul etmeyen kadının ağlayarak, 'Ben şimdi eşime ne söyleyeceğim, şimdi eşim diyecek ki burada ne işin vardı' dediği duyuldu. Bir süre sonra gelen ambulanstaki sağlık görevlilerinin de müdahale etmesine izin vermeyen anne, 'iç kanama olabilir' uyarılarına rağmen olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Sağlık görevlilerini peşinden koşturan ve ısrarla çocuğunun tedavi edilmesini istemeyen kadını ikna etmek için erkek kardeşi kaza yerine çağrıldı.

TÜM ISRARLARA RAĞMEN AMBULANSA BİNMEDİLER

Ancak bu kez de dayısının kucaklayıp ambulansa götürdüğü çocuk, sağlık görevlilerinin müdahalesine izin vermedi. Tüm ısrarlara rağmen ambulansa binmeyen çocuk, annesi ve dayısıyla yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.

ÜST GEÇİDİ KULLANMAMIŞ

Kazayı gören bir vatandaş ise üst geçidi kullanmayan kadının kusurlu olduğunu belirterek, "İki çocuğuyla birlikte akan trafikte karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Çocuk annesinin elinden fırladı kaçtı. İç kanaması olabilir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.