Hava Durumu

Kocatepespor gol oldu yağdı!

Bursa Bölgesi 1. Amatör Küme 4. Grupta İnegöl temsilcisi Kocatepespor, ligin son maçında Emekspor'u 29-0 gibi farklı skorla yenerek şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2012 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2012 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocatepespor gol oldu yağdı!
Geçtiğimiz hafta gördükleri kırmızı kartlar ve sakatlıklar nedeniyle İnegöl’e eksik kadro ile gelen Emekspor’un varlık gösteremediği maçta ardı ardına gelen gollerle farklı skor ortaya çıktı. Gözler sahada, kulaklar ise rakip Arabayatağı’nın Ayyıldızspor ile oynadığı müsabakada oldu. Puan ve ikili averajın eşit olması nedeniyle genel gol averajının şampiyonluğunu belirleyeceği son randevularda her iki sahada da farklı skorlar ortaya çıktı.

İlk yarıyı 8-0 gibi farklı skorla önde kapatan Kocatepespor, ikinci 45 dakikada gol oldu yağdı. Sarı-Grili ekip, konuğu Emekspor’u kaptan Muhammet (10), Ersin (5), Müjdat (4), Özkan (3), Ahmet (2), Salih (2), Ömer Faruk, Yasin ve Soner’in golleri ile 29-0 gibi tarihi bir skorla dize getirdi. Rakibine göre -9 averajla son haftaya giren ekibimiz, bu farklı skorla, lider Arabayatağı’nın gol averajında da geride bırakarak şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. Son haftaya lider giren Arabayatağı’nın, Ayyıldız karşısında aldığı 10-1’lik skor şampiyon olmasına yetmedi. Aynı puana sahip olduğu lideri genel gol averajı ile geçen Kocatepe mutlu sona ulaşan ekip olarak üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.