Hava Durumu

Köpekten kaçarken minibüsün altında can verdi

13 yaşındaki Bayram Varol bir köpeğin kendisini kovalaması sonucu minibüsünaltında kalarak can verdi. Aile köpeğin sahibinden şikayetçi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2013 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2013 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köpekten kaçarken minibüsün altında can verdi

Karamürsel Müjgan Calp İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören, ayrıca Karamürsel Güreş İhtisas Kullübü'nün de sporcusu olan 13 yaşındaki Bayram Varol, görgü tanıkları ve kamera kayıtlarına göre antrenmandan çıktıktan sonra 17.00 sıralarında evine giderken onu bir Alman kurt köpeği  kovaladı.  Cadde kenarındaki bir esnafa ait olduğu belirtilen ve üzerine gelen köpeği görünce geri geri kaçmaya başlayan talihsiz çocuk  bir anda D-100 Karayolu'na çıkınca, yoldan geçmekte olan bir servis midibüsü çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle en az 10 metre ileriye fırlayan çocuk, kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla önce Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddi alması nedeniyle ambulans helikopterle Derince Araştırma Hastanesi'ne sevkedilen Bayram kurtarılamadı.

ACILI ANNE “KÖPEK SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİYİM”

Köpeğin sahibi olduğu ileri sürülen oto kiralama firması sahipleri ise, köpeğin sahibi olmadıklarını, o bölgede dolaştığı için köpeğe arada bir yiyecek verdiklerini iddia ettiler. Olayın ardından ise köpeğin ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Bazı vatandayşlar köpeğin sahibi olduğu kişiler tarafından götürüldüğünü, bazıları ise köpeğin öldürülmüş olabileceğini iddia ettiler.

Polisin yaptığı soruşturmada ise, bu bölgede oturanların köpeğin oto kiralama firması sahiplerine ait olduğu yönünde ifade verdikleri öğrenildi.

Köpeğin saldırması sonucu otobüs altında kalarak can veren Bayram Varol’un acılı annesi Ayşe Varol çocuğunun olay günü yağlı güreş seçmelerine gittiğini söyleyerek konuşmasına söyle devam etti:
“Oğlum hem lisanslı futbolcu hemde yağlı güreşlere meraklı bir çocuktu. Olay günü de yağlı güreş seçmelerine gidiyordu. Evimizdeki köpeğe de oğlum bakardı. Köpekten korkan bir çocuk olsa evimizde köpek beslenmezdi. Saldıran köpeğin sahipsiz olduğu söyleniyor. Fakat biz sahipli olduğunu öğrendik. Köpek sahibinden de şikayetçi olduk. Saldırgan köpeğini bağlasaydı oğlum yaşardı”

GELECEĞİN SPORCUSU OLACAKTI

Amca Zeki Varol yeğeninin sporla ilgili olduğunu söyleyerek, “Çok başarılı bir sporcuydu. Evinde kendisine ait beslediği köpek var. Yeğenim köpekleri çok sever. Köpek sahibi eğer köpeğine sahip çıkıp tasması üzerinde kontrollü bir şekilde baksalardı yeğenime bir şey olmazdı. Yeğenimin ölmesine neden olan sorumluların cezalandırılmasını istiyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.