Hava Durumu

Korkunç yangında acı ölüm

Ankara’da iki katlı bir binanın giriş katında çıkan yangında oğluyla beraber yaşayan kadın dumandan etkilenerek hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç yangında acı ölüm

Edilinen Bilgiye göre, olay saat 01.30 sularında Yenimahalle Anadolu Caddesi bulunan iki katlı bir binanın giriş katında yaşandı. Birgül T.(40) ve oğlunun beraber yaşadığı binanın giriş katında henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında patlama meydana geldi. Patlama sesine uyanan mahalle sakinleri dairede çıkan yangına kendi imkanlarıyla müdahale ederek söndürdü. Dairenin kapı ve pencerelerinde ise hasar oluştu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Daireye giren itfaiye ekipleri kadının cansız bedeniyle karşılaşırken oğlunun ise binadan son anda çıkarak kurtulduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri binada inceleme yaptı. Savcının incelemesinin ardından kadının cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı.

3 çocuk annesi Birgül T. en küçük oğluyla beraber yaşadığı, binaya ise bir sene önce taşındıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.