Hava Durumu

Kritik görüşme gerçekleşti! Adaylık şartını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Muharrem İnce "İstanbul'da 259 bin üyenin önüne sandık konursa yarışa gireceğim. Sandık konulmazsa, 'Gel adayımız ol' denirse, asla aday değilim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2018 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2018 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kritik görüşme gerçekleşti! Adaylık şartını açıkladı

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan ve parti içinde genel başkanlık iddiasını sürdüren Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Genel merkezdeki görüşme 40 dakika sürdü.

Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen İnce, şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkan'a bildiklerimi, kaygılarımı ilettim. Partinin emrinde olduğumu söyledim. Örgütü dikkate almamız gerektiğini aktardım. Şimdiden sandığı koyalım kimin aday olacağına üyeler karar versin. Bunları Genel Başkan'a aktardım.

Koltuk derdinde değil Türkiye derdindeyim. İstanbul'da 259 bin üyenin önüne sandık konursa yarışa gireceğim. Sandık konulmazsa, 'Gel adayımız ol' denirse, asla aday değilim."

Muharrem İnce, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını parti üyelerinin belirlemesi gerektiğini söylemişti. İnce ancak bu şartla İstanbul'a aday olabileceğini vurgulamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.