Hava Durumu

Kubilay Kanatsızkuş: Geçmişi unuttuk

Bursaspor'un 21 yaşındaki futbolcusu Kubilay Kanatsızkuş, "Çok verimli bir kamp geçiriyoruz. Samet hoca hem benim hem de bütün altyapı oyuncuları için çok büyük bir şans. Bu sezon her şey daha güzel olacak. Özellikle iç sahada taraftarlarımızı evine mutlu göndereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kubilay Kanatsızkuş: Geçmişi unuttuk

Bursaspor'un genç forvet oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş, Afyon kampında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Sönmez Medya Bursaspor Muhabiri Tolga Öztaş'ın sorularını yanıtladı.

ÇOK VERİMLİ GEÇİYOR
Hazırlıklarını Afyon'da sürdüren Bursaspor'da genç golcü Kubilay Kanatsızkuş Sönmez Medya'ya özel açıklamalarda bulundu. Kubilay, "Çok verimli bir kamp dönemi geçiyor. Genç bir kadroyla geldik. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. İdmanların biraz ağır geçtiğini söyleyebilirim ama burada bu acıyı çekeceğiz ki sezon içinde bunun sefasını görelim. Gençler olarak çok fazla olduğumuz için abi-kardeş uyumunu çok güzel yakaladık. Ayrıca yeni transferlerimiz de var.Aramazı yeni katılacaklar da olacak. Onların da gelmesiyle yeni sezonda çok daha güçlü bir takım olacağız. Kısaca yeni sezon öncesi herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

O SIKINTILARI AŞTIK
Genç forvet son 2 sezonun kötü psikolojisini üzerlerinden attıklarını söyledi. Kubilay, "Geçen 2 seneye göre çok daha iyi durumdayız. Gerçekten takımın yaşadığı son 2 senedeki stres çok kötüydü. Herkes olumlu düşünüyor ve bizim de psikolojimiz çok iyi durumda. Bu sezonun çok daha iyi geçeceğini biliyoruz. Özellikle içeride oynadığımız maçlarda hiç sıkıntı yaşamıyoruz. Çünkü taraftarımızın desteğiyle mücadele gücümüz 2 hatta 3 katına çıkıyor. Zaten geçen sene bizim en büyük problemimiz deplasmandaydı. Dış sahada 2-3 galibiyet zor aldık. Özellikle iç sahada onları evlerine galibiyet mutluluğuyla göndermek için her şeyi yapacağız" dedi.

Samet Aybaba için neler söylersin?
"Samet Aybaba sadece benim için değil bütün Vakıfköy ve oradan çıkacak herkes için çok büyük bir şans. Afyon kampında da çok fazla altyapıdan arkadaşımız var. Onlar da elinden gelenin en iyisini yapıyor hem benim için hem buraya gelenler için Samet hocanın başımızda olması inanılmaz büyük bir şans. Samet hoca benim eksikliklerimi görmüş. Bununla ilgili özel çalışmalar planlıyoruz."

Gelecek forvetler için ne düşünüyorsun?
"Takıma 2 tane daha forvet katılacak. Bence bir bölgede ne kadar çok ve iyi oyuncu varsa o kadar iyidir. Rekabet hem başarıyı hem de istikrarı getirir. Adı geçen isimlerden Mbokani mesela çok tecrübeli forvet. Onun dışındakiler de yakından takip ettiğim oyuncular"

Süper Lig'i nasıl görüyorsun?
"Süper Lig her geçen gün daha da zorlaşıyor. Her sezon yeni ve kaliteli oyuncular lige geliyor. Özellikle yabancı transferler çok özellikli oyuncular oluyor. Ama biz de yeni teknik direktörümüz Samet Aybaba ile çok iyi hazırlanıyoruz yeni sezona. Bence bu sezonu istediğimiz yerde bitireceğiz."

Moussa Sow nasıl bir forvetti?
Sow her şeyden önce çok iyi bir insandı. Galiba gelmeden önce hafif bir sakatlığı vardı. O yüzden bazı sıkıntılar yaşadı ilk zamanlarında. Ama dediğim gibi çok karakterli bir oyuncuydu."

Artıların, eksilerin nelerdir?
Artılarım patlama gücüm, koşu mesafelerim diyebilirim. Eksilerim ise çok fazla var. Mesela son vuruşlarda önemli eksiğim var. Bununla ilgili özel çalışmalar yapıyorum. Güç konusunda da biraz sıkıntılarım var. Fizik olarak iyi gözüküyorum ama defans oyuncularının yıkamayacağı bir forvet olabilirim. Ayrıca kesinlikle biraz da tecrübe eksiğim var."

Geçen sezon neden çok forma şansı bulamadın?
"Geçen sezon Paul Le Guen ile birlikte benim için çok sıkıntılı bir süreç oldu. Bir sakatlığım da vardı ayrıca devre arasında bununla ilgili bir ameliyat da oldum. Onun devamında peki iyi bir süre geçiremedim. Ama bu sene çok daha iyi durumdayım. Bu sezon çok daha fazla oynayacağım ve benim için daha iyi bir yıl olacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.