Hava Durumu

Kucağında kızıyla canına kıymak istedi

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan ile görüştürülmediğini öne süren işsiz 32 yaşındaki Turan Temiz, 1 yaşındaki kızı ile birlikte 5 katlı binanın penceresinde intihar girişiminde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2013 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2013 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kucağında kızıyla canına kıymak istedi

Atatürk Caddesi'ndeki Mersin Büyükşehir Belediye binasına öğle saatlerinde gelen işsiz olduğu belirtilen Turan Temiz, Belediye Başkanı Macit Özcan ile görüşmek istedi. Görevliler, başkanın binada olmadığını bu nedenle görüşemeyeceğini söyledi. Kendisine ilgi gösterilmediğini öne sürerek dışarı çıkan Turan Temiz, kucağında 1 yaşındaki kızı İ. ile birlikte belediyenin karşısındaki 5 katlı binaya girip, buradaki özel bir dershanenin sınıf penceresini açıp intihar girişiminde bulundu. Polislerin ikna etmeye çalıştığı Temiz, minik çocuğuyla birlikte ağlayarak belediye yetkilileriyle görüşmek istediğini, aksi taktirde kendisini kızıyla birlikte aşağı atacağını söyledi.

Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi ile itfaiye aracı sevk edildi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, binaya çıkarak Turan Temiz ile görüştü. Ertan, eyleminden vazgeçmesini istediği Turan Temiz'e belediyeye gelerek kendisiyle çok rahat görüşebileceğini belirtti. Başkanvekili ile polisin ikna çabaları sürerken, itfaiye ekipleri de branda gerdi. Polis, bir anlık dalgınlığından yararlandığı Temiz'i yakalayarak kızı ile birlikte pencereden içeri çekti. Sağlık görevlilerinin sakinleştirici iğne yaptığı Turan Temiz, daha sonra polis tarafından binadan indirilerek hastaneye götürüldü. Babasının intihar girişimi nedeniyle korkuya kapılan minik kız intihar girişiminin olduğu binadaki işyerinde sekreter genç kız tarafından kucağa alınarak sakinleştirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.