Hava Durumu

Kulübün itibarını kurtaracağız

Çetin, "Ben geldim takımı kurtardım diye bir durum yok, ancak elimizi taşın altına sokmanın zamanı diye düşünüyorum. Devre arası mutlaka takviyeler olacak. Açıkçası Bursaspor'dan oyuncu istemiyorum. Futbolcu arkadaşlarla devamlı konuşuyorum. Bu takım mutlaka kümede kalacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kulübün itibarını kurtaracağız

Samet ZİNCİROĞULLARI

20 gün önce Bursaspor'un Pilot Takımı Yeşil Bursa'da Sportif Direktörlük görevine getirilen Devrim Çetin, Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalarda bulundu. Kendisini çok zor bir görevin beklediğini ancak bu takımın mutlaka kümede kalacağını söyleyen Çetin, "Yaklaşık 1 ay önce Cem Öztürk Başkanımızın davetiyle Bursa'ya geldim. Yeşil Bursa için neler yapabiliriz diye düşündük. Ben Bursalıyım ve Bursasporluyum. Artık benim de elimi taşın altına sokmam gerektiğini düşündüm ve görevi kabul ettim. Ben geldiğimde takım 8 puandaydı. Geride kalan süreç için 10 galibiyet hedefi koymuştuk 1'ini aldık, geriye 9 galibiyet kaldı. 3. Lig'in belki de en sert grubundayız. Bu takım düşmeyecek. Çocuklar son 2 haftada alınan puanlarla özgüvenlerini tekrar kazandı. İnanıyorum ki biz bu zor görevi başaracağız" dedi.

Devre arasında yapılacak transferlerle ilgili de konuşan Devrim Çetin, "Yönetimle yaptığım ilk toplantıda transferi konuştuk. 'Bana ne istiyorsun' diye sordular. Bunu söylemekte sakınca yok. Ben de 'Anahtarı' dedim. 'Ben gelirken tek yetkili olmak istiyorum ve kulübün anahtarını istiyorum' diye konuştum. Bu doğrultuda transfer yapacağız ama devre arasında oyuncu almak gerçekten zor. Ancak kulüplerinde yeterli şans bulamayan veya sorunlar yaşayan futbolcuları kadronuza katabiliyorsunuz. Sezon başı olsa çok daha iddialı konuşurdum ama devre arası transfer döneminde bu işler sıkıntılı. Buna rağmen 5-6 direkt oynayabilecek oyuncu alacağız. Bu transferlerimiz özellikle hücum bölgesine olacak. Savunma ve kalede sıkıntımız yok. Ben bu takımı kurtaracağımıza inanmasam zaten gelmezdim. Beyhan hocamız da çok inanıyor. Şu anda evimizde bir yangın var ve bu yangını söndürmek için herkesin ortak hareket etmesi gerekiyor. Biz kümede kalarak sadece bu takımın değil kulüp yönetiminin ve Bursaspor'un da itibarını kurtaracağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.