Hava Durumu

Kupa Karacabey'de

Futbolcular ve teknik heyet Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupa Karacabey'de

U 16 Yaş Ligi 3. Grup'ta şampiyonluk maçında Yiğitlerspor'u 3-0 yenerek şampiyon olan Karacabey Birlikspor oyuncuları ve teknik heyet, şampiyonluk sevincini Karacabey Belediye Başkanı ve aynı zamanda takımın onursal başkanı olan Ali Özkan ile paylaştı.

ÜST LİGE YÜKSELDİ

Şampiyonluk kupasını alan Karacabey Birlikspor, U-16 Yaş Elit Ligi'ne yükselme başarısı gösterdi. Aldıkları kupayla kulüp tesislerine giden teknik heyet ve futbolcular, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak tarafından karşılandı ve ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı makamında ziyaret edip kupayı hep birlikte kaldırdılar. Futbolcuları tebrik eden Başkan Koçak, "Oynadığımız U-16 Grup Birinciliği Baraj Müsabakası sonucunda Yiğitlerspor'u 3-0 yenerek şampiyon olduk. Takımımızı elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

23 YILLIK ÖZLEMİMİZ

Tesislerin ardından Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabey Birlikspor Onursal Başkanı Ali Özkan'ı makamında ziyaret etti. Futbolcularla yaşadığı mutluluğu paylaşan Başkan Özkan, " Hepinizi tebrik ediyorum. 2014'ten beri Karacabey'de spor seferberliği başlattık. Sizlerle birlikte bu işi güzel bir şekilde götürüyoruz. 2. Amatör Küme'den aldığımız takımımızı 23 yıllık özlemimiz olan 3.Lig'e taşıyarak büyük bir başarı elde ettik. Daha üst liglerde de Karacabey'i başarıyla temsil edeceğinize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.