Hava Durumu

Kupalara alıştık

Avrupa'da ikinci kez şampiyon olan voleybol takımını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Artık çıta yükseldi. Şimdiden sonra her yıl bu kupayı Bursa'ya getirmeyi istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kupalara alıştık

Voleybol Kadınlar Challenge Kupası'nda ikinci kez şampiyon olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu başarıyı üçüncü kez tekrarlamak istiyor. 2017 Finalinde, ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u rövanşta 3-0 yenerek ikinci kez Avrupa şampiyonluğunu Bursa'ya getiren Yeşil Beyazlı voleybolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şampiyon voleybolcuların Bursa'yı ve Türkiye'yi mutlu ettiğini belirterek, bu başarının gelecek yıllarda da tekrar etmesini temenni etti.

10 KUPADAN 2'Sİ BURSA'YA

Sultanlar'ın ilk şampiyonluğu 2015 yılında Bursa'ya getirdiğini hatırlatan Başkan Altepe, "Şimdi de bu yıl ikinci kez aynı kupayı Bursa'ya hediye ettik. Türkiye, voleybol tarihinde Avrupa'da 10 kupa almış, 2'sini Bursa'ya getirdik. Taraftarımızla birlikte güzel bir şampiyonluk yaşadık. Şampiyonluğa yakışan bir final oldu. Teknik heyetimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Avrupa kupalarını Bursa'ya getirmeye alıştık. Şimdiden sonra her yıl bu kupayı Bursa'ya getirmeyi istiyoruz. Artık çıta yükseldi. Tüm Büyükşehir Belediyespor yöneticilerini kutluyorum" dedi.

Yatırımların karşılığını alıyoruz

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak spora yaptıkları yatırımların karşılığını aldıklarını belirterek, yılda 300 bin üze-rindeki gence spor yaptırdıklarına vurgu yapan Başkan Recep Altepe, "Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki her takım ve bireysel sporcular kendi çapında artık Türkiye'de ve Avrupa'da ses getiriyor. Şu an değişik spor branşlarında en üst liglerde oynayan 5 takımımız var. Masa tenisinde de Avrupa şampiyonluğu için finaldeyiz. Görünen o ki, önümüzdeki süreçte de Avrupa'da ve dünyada çok daha başarılar getirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.