Hava Durumu

Kürekler zafer için çekilecek

İznik Belediye Başkanlığı Zafer Kupası Kürek Yarışları, 27 Ağustos 2016 tarihinde Türkiye’nin beşinci, Marmara Bölgesi’nin ise en büyük gölü olan İznik Gölü’nde yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 05:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 05:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kürekler zafer için çekilecek
İznik’te ulusal çapta ilk kez tertiplenen kürek yarışları, İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde Türkiye Kürek Federasyonu, İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediye Başkanlığı koordinasyonuyla yapılacak. Deniz küreği erkekler, deniz küreği kadınlar, deniz küreği U19 (erkekler + kızlar), kızlar (küçük + yıldız + genç) ve erkekler (küçük + yıldız + genç) kategorilerinde ilk üç sırayı alan kulüplere kupa, sınıfında ilk 3 sırayı alan sporculara ise madalya verilecek.

İDDİALI KULÜPLER KATILIYOR

Bin metrelik parkur uzunluğu olan yarışlara ev sahibi İznikspor’un yanı sıra Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Sakarya, Hereke, Sinop Karadeniz Yelken, İstanbul Altınboynuz Spor kulüplerinin kürek takımları katılacak. İznik Belediyesi’nden yapılan açıklamada kayıtların devam ettiği bildirilirken, Zafer Kupası adı altında düzenlenecek ve kıran kırana geçecek yarışlara sporseverlerin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.