Hava Durumu

Kursiyerlerden defile ve saç şovu

İnegöl'de düzenlenen, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin defilesi ve saç şovu büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2012 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2012 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kursiyerlerden defile ve saç şovu

2011-2012 eğitim öğretim yılının son bulması ile beraber yıl sonu defilesi ve saç şovu yapıldı. İnegöl AVM alanında düzenlenen defilede giyim bölümü kursiyerleri diktikleri kıyafetleri podyuma çıkıp sergiledi. Kuaförlük bölümü kursiyerleri ise ilginç saç modelleri yaparak hünerlerini sergiledi.

HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, yıl sonu sergi ve belge dağıtım törenlerinin sona erdiğini belirterek, "Halk Eğitim Merkezi'miz bu yıl 90 değişik alanda toplam 500 kurs açtı. Bu açılan kurslarda 12 bin civarında kursiyer eğitim aldı. Biz kurslarımızı sadece merkezimizde değil, İnegöl genelinde sivil toplum kuruluşları, özel kuruluşlar ve kurumlarla birlikte okullarımızda da açıyoruz. 2011-2012 eğitim öğretim yılı düzenlediğimiz bu sergi ile sona erdi. Son olarak giyim bölümü kursiyerlerimizin hazırladığı defile ve kuaförlük bölümü kursiyerlerimizin hazırladığı saç şovu yapıldıtı. Katılan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Giyim bölümü kursiyerlerinin yıl içinde hazırladığı 'İnegöl'den yansımalar' adlı defile göz kamaştırdı. 28 kursiyerin hazırladığı elbiseleri kursiyerler sergiledi. Kendi diktikleri giysilerle podyuma çıkan genç kızlar profesyonel mankenlere taş çıkarttı. Kuaförlük bölümü 6 kursiyeri, sahnede saç kesimi ve bakımı yaptı. Kursiyerlerin pratik ve hızlı olmaları dikkat çekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.