Hava Durumu

Le Guen:''Biz daha ölmedik''

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Evet rakibimiz ilk maçı kazanarak avantaj sağladı ancak biz daha ölmedik. Rövanşı kazanarak turu geçeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2017 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen:''Biz daha ölmedik''

HABER I Tolga ÖZÇELİK I

Bursaspor 2017 yılının son maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil Beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk mücadelesinde deplasmanda Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonunda konuşan Bursaspor'un teknik patronu Paul Le Guen oldukça iddialıydı. Daha ölmediklerini belirten Fransız çalıştırıcı, "Ikı ayaklı oynanan bir organizasyonun ilk maçında Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olduk. Tamam rakibimiz avantaj sağlamış olabilir ancak biz daha ölmedik. Ikinci yarı ilk maçımız olan rövanşa iradeli bir şekilde döneceğiz ve kazanarak turu geçen taraf olacağız" dedi.

Sezona 4-2-3-1 ile başlanılması ardından 3-5-2'ye geçiş ve Gençlerbirliği karşısında 3-5-2 ile 4-3-3 taktiklerinin denenmesi sorulan Paul Le Guen, bu arayışı eksikliklere bağladı. Fransız çalıştırıcı, "Maç içinde farklı sistemleri denedeğimiz gözüküyor. Ancak ben hangi kurguyla çıkarsam çıkayım ön tarafta etkinliğimiz olmadığı zaman bunların bir önemi kalmıyor. Tabi biz eksiklerimiz için bu arayışa girdik. Ancak yine de ön tarafta hücum oyuncularımız etkili bir performans gösterseydi bunlar konuşulmayacaktı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.