Hava Durumu

Le Guen'den flaş transfer açıklaması!

Bursaspor'un Trabzonspor'a tek golle mağlup olduğu karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada Paul Le Guen, "Üst üste iki zor maç oynadık. İkisinde de savaştık ancak bu yeterli olmadı" diye konuştu. Le Guen ayrıca devre arasında transfer istedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen'den flaş transfer açıklaması!

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Ligde üst üste ikinci yenilgisini alan Timsah'ta Fransız çalıştırıcı sakat oyuncuların fazlalığına deyindi

Trabzonspor karşısında çok fazla top kaybı yaptıklarını söyleyen Paul Le Guen, "İlk yarıda çok fazla top kaybı yaptık. Mikel, Jorquera, Behich ve Badu gibi oyuncularımız eksikti. Sakat oyuncularımız döndüğünde mutlaka daha iyi olacağız" dedi.

BAŞIMIZI DİK OLMALI

Bursaspor 15. haftada Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından dün de 16. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor'a mağlup oldu. Karşılaşmayı değerlendiren Yeşil Beyazlıların teknik patronu Paul Le Guen, "Bence ilk yarıda çok fazla top kaybı yaptık. Organizasyonumuz iyi seviyedeydi ama topu kaptığımız zamanlarda sakinliğimizi koruyamadık. Mikel, Jorquera, Behich ve Badu gibi oyuncularımız eksikti. Bu sayı çok fazla. Her şeye rağmen başımızı dik tutmalıyız.Sakat oyuncularımız döndüğünde mutlaka daha iyi olacağız" diye konuştu.

TRANSFER ŞART

Oyuncularının savaşma ruhunu ortaya koyduğunu belirten Fransız çalıştırıcı, devre arasında da takıma 3-4 transfer yapmaları gerektiğini açıkladı. Le Guen, "Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Fenerbahçe karşılaşmasındaki gibi elimizden geleni yaptık ama sonuç yetmedi. Oyuncularımız savaşma ruhunu ortaya koydular ama iki karşılaşmadan da sonucu çıkartamadılar. Devre arasında önceliğimiz en çok süre alan 13-14 oyuncuyu kadroda tutmak önceliğimiz olacak. 3 ya da 4 oyuncuyu da kadromuza eklemeliyiz" dedi.

EN İYİ TARAFTAR BURSA'DA

Bir soru üzerine Türkiye'de muazzam bir atmosferin olduğunu belirten Paul Le Guen, en iyinin Bursa'da olduğunu söyledi. Le Guen, "Türkiye'de inanılmaz bir taraftar atmosferi var. Ancak bunların arasında en iyi olan da Bursa'daki atmosfer. Bursa'daki atmosferi hiçbir yerde görmedim. Stadyuma gelen taraftarlar oradaki atmosferle beklentinin büyük olduğunu hissettiriyorlar. Burada olduğu gibi" diye konuştu.

SAĞLIK EKİBİNE TEŞEKKÜR

Trabzon yolculuğu öncesi sağlık sorunları yaşayan ve takımdan 1 gün sonra Trabzon'a gelen Paul Le Guen, " Maç öncesi yaşadığı rahatsızlığa ilişkin de konuşan Le Guen, "Problem yaşadım ama bu problem çözüldü. Sağlık ekibine teşekkür etmeliyim. Benimle ilgilendiler ve sorunu çözdüler" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.