Hava Durumu

Le Guen ile konuşacağım

9 hafta sonra 3 puanla tanışan Yeşil Beyazlıların patronu Beyhan Çalışkan, devre arası transfer dönemiyle birlikte bambaşka bir takıma dönüşeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen ile konuşacağım

Samet Zincirllioğulları

Çalışkan, "Gölcük maçında aldığımız 3 puanla birlikte şeytanın bacağını kırdık. Transfer dönemini çok önemsiyoruz. Bu iş sadece gençlerle olmuyor. Önümüzdeki günlerde Bursaspor'dan istediğimiz oyuncular için Paul Le Guen ile görüşeceğim" dedi.
Geçtiğimiz gün 1-0 geriye düşmesine rağmen sahasında Gölcükspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Yeşil Bursa'da teknik direktör Beyhan Çalışkan, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Mücadelede geriye düşmelerine rağmen futbolcuların çok önemli bir karakter göstererek geri dönmeyi başardıklarını söyleyen Çalışkan, "Çocuklar maçtan önce çok gergindi. Haftalardır kazanamamak kolay değil. Haftalar ilerledikçe maçları kazanmak biraz daha zorlaşıyor çünkü bu ligde kaliteli takımlar var. Açıkçası Gölcükspor maçında şans bizim yanımızda oldu diyebilirim. Son haftalar oynadığımız etkili oyunu oynayamadık ancak skoru bulduk ve kazandık. Şimdi devre arasına kadar oynayacağımız maçlara yoğunlaştık. Bu karşılaşmalarda alabileceğimiz maksimum puanı alıp devre arasına moralli girmek istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.