Hava Durumu

Le Guen Sahada Tek Başına

Bursasporlu futbolcular dün kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi, durum değerlendirmesinde bulundu. Toplantıyı ilginç kılan, teknik direktör Paul Le Guen'in saha içinde oyuncularını beklemesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen Sahada Tek Başına

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

UZUN SÜRE BEKLEDİ

Süper Lig'de son sekiz maçından galibiyet çıkaramayan Bursaspor'da Galatasaray maçı öncesi hareketli saatler yaşandı. Yeşil Beyazlı futbolcular dünkü antrenmana yaklaşık 20 dakika gecikmeli olarak çıktı. Oyuncular tesis içinde bir araya gelirken teknik direktör Paul Le Guen sahada oyuncuların toplantısının bitmesini tek başına bekledi. Antrenmanın başlama saatinden 30 dakika önce sahaya çıkan Fransız teknik adamın futbolcularını bekleme süresi toplamda 50 dakikayı buldu.

KİMSEYLE KONUŞMADI

Paul Le Guen bu süre zarfında yardımcılarıyla bile konuşmamaya özen gösterdi. Fransız teknik adamın Antalya kampındaki gibi çalışmanın basına açık bölümündeki durgun tavrı dikkatlerden kaçmadı. Oyuncuların birbirleriyle yaptığı toplantıda durum değerlendirmesinde bulundukları ve son haftalarda sergiledikleri kötü sonuçların sona ermesi adına birbirlerine söz verdikleri öğrenildi. Yeşil Beyazlı futbolcular daha sonra hep birlikte sahaya çıkarak Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.