Hava Durumu

Le Guen: "Sonuçtan memnunum ama..."

Bursaspor'un Karabükspor'u 2-1'le geçtiği karşılaşma sonrası Paul Le Guen, skordan memnun olduğunu söyleyerek, "Skordan memnunum ama rahatlamaya yer yok." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2017 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2017 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen: "Sonuçtan memnunum ama..."

Süper Lig 13. hafta maçında Bursaspor sahasında ağırladığı Karabükspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Bursaspor'un teknik patronu Paul Le Guen, skordan memnun olduğunu söyledi.

"TAKIM OLARAK MUTLUYUZ"

Bursaspor Teknik Direktör Paul Le Guen, "Burada şu an da rahatlamış birisi olarak karşınızda oturuyorum" diyerek başladığı açıklamalarında "Şanslı bir şekilde galip geldik. Bu sonuçtan memnunum. Bu akşam itibariyle 21 puanla, ligdeki yerimizi aldık. İyi bir takıma karşı galip geldiğimizi biliyoruz. Kardemir Karabükspor puan tablosundaki yerini hak etmiyor. Takım olarak mutlu olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.

"MUHAMMED BENİM İÇİN SÜRPRİZ DEĞİL"

20 yaşındaki kaleci Muhammed Şengezer'in performansı hakkında da konuşan Le Guen, "Muhammed açıkçası benim için sürpriz değil. Çünkü sezon başından beri kaleci antrenörü Cristian ile konuştuğumuzda, defalarca bu konunun altını çizmiştik zaten. Şanslıyız, belki şans demek yanlış olabilir daha önce bu kulüpte yapılan iyi şeyler neticesinde. 1 değil, 2 iyi kalecimiz var. Tamam Harun çok iyi bir kaleci ama Muhammed de üst seviyede bir kaleci" diye konuştu.

"SON 30 DAKİKADAN MEMNUN DEĞİLİM"

Takımın son anlarda oyundan düşüşü hakkındaki soruyu da yanıtlayan Fransız çalıştırıcı, "Doğru ama oyunumuzun geliştirmemiz gereken taraflarından biri kontra ataklarımız ve ataklara çıkışlarımız. 2-0 öndeyken çok daha olgun kontra ataklar yakalayabilirdik. Oyunumuzun geliştirilmesi gereken bir tarafımız belki de. Bence sakinliğimizi kaybettik. Aslına bakarsanız 2-0'ken karşılaşma daha fazla topa sahip olmalı, daha olgun kontra-ataklar gerçekleştirmeliydik. Bende son 30 dakikadaki oyundan çok memnun değilim" ifadelerini kullandı.

Sakatlar hakkında ise Le Guen şöyle konuştu:

"Daha önce de söyledim, Mikel Agu bizim için dev bir oyuncu, eksikliği de büyük bir eksiklik ama şikayetçi olmaktansa oyunumuza bakmalı ve yerine gelen arkadaşa da tamamen güvendiğimizi hissettirmeliyiz. Herşeye rağmen 21 puanlık takım olarak buradayız, memnuniyetimiz var ama bir yandan da ayaklarımız yere basıyor. Ligin en iyi takımı değiliz, ama en kötü takımı da değiliz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.