Hava Durumu

Le Guen takımı kapıda karşıladı : Süpersiniz

Paul Le Guen, Akhisarspor maçının sonrasında oyuncularını soyunma odasının kapısında karşıladı. Futbolcularını kutlayan deneyimli teknik adam, "Süpersiniz, sizleri tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2017 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Le Guen takımı kapıda karşıladı : Süpersiniz

Bursaspor'da Akhisarspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor. Yeşil Beyazlılar özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında sergiledikleri performansla sonuca giderken bu galibiyetten dolayı en çok mutluluk duyanların başında teknik direktör Paul Le Guen geldi. Fransız çalıştırıcı yardımcılarıyla birlikte maçın bitiminden sonra soyunma odasının yolunu tutarken, oyuncularının taraftarlarla birlikte yaşadıkları sevincin sona ermesini bekledi.

Yeşil Beyazlı kramponları tek tek soyunma odasının girişinde kutlayan Paul Le Guen ardından da büyük bir centilmenlik örneği gösterdi. Tecrübeli teknik adam futbolcularının önce hepsinin karşısına geçi ve onları eğilerek selamladı sonra da "Süpersiniz, sizleri tebrik ederim" diye kutladı. Bursaspor TV tarafından yayınlanan bu görüntüler tüm futbol kamuoyunda Paul Le Guen'in mütevazı kişiliğinin güzel bir örneği olarak yorumlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.