Hava Durumu

Lucescu: Geleceğime ben karar veririm

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Geleceğime ben karar veririm. Bu iş benim için artık gurur meselesi, genç bir grubu bir yere getireceğim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 19:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Lucescu: Geleceğime ben karar veririm

A Milli Takım'ın yarın Antalya'da Ukrayna ile oynayacağı özel maç öncesinde Teknik Direktörü Mircea Lucescu takımın kamp yaptığı oteldeki basın toplantısında konuştu.

"GELECEĞİME BEN KARAR VERİRİM"

Lucescu, ayrılık iddiaları hakkında, "Geleceğime ben karar veririm. Yararları olamayacağımı görmesem, inanmasam devam etmezdim. Bu bir gurur meselesi, genç bir grubu bir yere getireceğim. Şu anda işime devam ediyorum ve işimin iyi gideceğine inanıyorum." dedi.

"ULUSLAR LİGİNDE ZOR GRUPTAYDIK"

Milli takıma başarılı oyuncular dahil etmek için yurt içi ve yurt dışındaki maçları izlediklerini anlatan Lucescu, "Biz bu genç ekiple mart ayında başladık ve 7 aylık süreçte beraber oynuyoruz. Uluslar Liginde zor gruptaydık. Rusya ve İsveç dünya şampiyonasından döndü. İkisi de 3 yıldır aynı antrenör, aynı oyuncularıyla devam ediyor. 3 yıldır aynı tecrübeli birbirini tanıyan oyunculardan kurulu iki ekip. Bizden daha tecrübeliydiler. Daha iyi demek gerekir. Daha tecrübeli demek gerekir. 4 maçta da oyuna hükmeden bizdik. Biz sadece konsantrasyon durumundan goller yedik." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.