Hava Durumu

'Maç maç yaşıyoruz'

CEV Challenge Cup'ta Romanya'nın Stiinta Bacau takımını eleyerek adını 2. tura yazdıran Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nda Başantrenör Jan De Brandt tur atladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2017 05:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2017 05:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Maç maç yaşıyoruz'

Lige verilen aradan sonra galibiyetle dönmelerinin önemli olduğunu vurgulayan Belçikalı çalıştırıcı, "İkinci turda gelebilecek rakipleri çok tanımıyorum. Ancak ben maç maç bakıyor, maç maç yaşıyorum. Şimdi önümüzde Kupa Voley'de oynayacağımız Galatasaray karşılaşması var. Program gerçekten çok yoğun. Sonrasında Vakıfbank maçı olacak. Önemli olan şuan bu maçı kazanıp aradan sonra iyi başlamaktı. Önce burayı geçip daha sonra Avrupa'ya odaklanacağız" şeklinde konuştu.

Stiinta Bacau ile oynadıkları rövanş maçında genç oyuncuların buldukları şansı iyi değerlendirdiğini belirten Jan De Brandt, "Maçtan önce de zaten kafamda vardı. '2-0 öne geçersek üçüncü setten itibaren gençleri oynayacağım' diye. Dördüncü sette genç isimlerimiz gerçekten çok iyi performans sergilediler. Onların öz güven kazanması gerekiyordu. Gelecek açısından önemli" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.