Hava Durumu

Maç sonrası kavga çıktı! Arda ve Tolga...

Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında Medipol Başakşehir ile Beşiktaş takımları kozlarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Maç sonrası kavga çıktı! Arda ve Tolga...

Bu mücadelenin devre arasında ise gerilim arttı. İHA'nın haberine göre; devre arasında soyunma odası koridorlarında futbolcular ve antrenörler arasında tartışma yaşandı.

Olaylar büyümeden engellendi

Medipol Başakşehir'in Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmanın devre arasında soyunma odası koridorları bir anda karıştı. Başakşehirli ve Beşiktaşlı futbolcuların yanı sıra iki takım antrenörleri de tartıştı. Kulüp görevlileri ve güvenlik güçleri, olayların büyümesine engel oldu.

Arbede yaşanmıştı

Başakşehir'in sahasında Fenerbahçe'ye mağlup olduğu karşılaşmanın ardından da iki kulüp futbolcular ve antrenörleri arasında benzer bir durum ortaya çıkmış ve soyunma odası koridorlarında arbede yaşanmıştı.

Arda Turan ve Tolga Zengin detayı!

Öte yandan Spor Arena'nın haberine göre olayların merkezinde Arda Turan ve Tolga Zengin vardı. Beşiktaş teknik ekibinden bir kişinin hakeme itiraz eden Başakşehirli futbolcularla tartışırken Arda Turan araya girdi. Beşiktaş'tan o ismin Arda'ya küfür ettiği ve sonrasında ortalığın tam anlamıyla karıştığı iddia edildi. Bu duruma Tolga Zengin'in de çok sinirnelip kendisini tutamadığı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.