Hava Durumu

Manşetin gölgesinde

Bursa Hakimiyet gazetesi köşe yazarları Ergun Babahan, Mehmet Ocaktan, ve Mehmet Tezkan yazı işleri toplantısına katılarak Türkiye ve kent gündemini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2012 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2012 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Manşetin gölgesinde
Sönmez Medya'daki yeniden yapılanma sürecinde Bursa Hakimiyet gazetesi kadrosuna dahil olan köşe yazarları Ergun Babahan, Mehmet Ocaktan ve  Mehmet Tezkan   dün İstanbul'dan Bursa'ya geldi. İlk olarak Sönmez Holding'i ziyaret eden yazarlar burada Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, yönetim kurulu üyeleri Ali Cem Sönmez ve Osman Sönmez ile bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Sönmez Medya'yı ziyaret eden yazarlar, burada Bursa Hakimiyet gazetesi yazı işleri toplantısına katıldı.

Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Bursa Hakimiyet gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sebile Efe, editörler ve köşe yazarları ile bir araya gelen Ocaktan, Babahan ve Tezkan ülke ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.


Bursa siyasetine yakın takip

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarları Ergun Babahan, Mehmet Ocaktan ve  Mehmet Tezkan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ile bir araya geldi. AS TV’de yayınlanan ‘Satırbaşı’ programında köşe yazarı Okan Tuna’nın konuğu olan Yalçın, yayın öncesi AS TV stüdyolarında yazarlar ile buluştu. Konuk yazarlar,  geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen il kongresinde yeniden başkanlık koltuğuna oturan Sedat Yalçın’ı tebrik etmeyi de unutmadılar.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.