Hava Durumu

2 ilde sıcak çatışma! Acı haber geldi

Mardin'in Dargeçit ilçesi Yanılmaz Mahallesi'nde operasyona çıkan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan askerlerden 1'i kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Bölgede operasyon sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2 ilde sıcak çatışma! Acı haber geldi

Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde çıkan çatışmada ise PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada yaralanan askerlerden 1'i şehit oldu.

Mardin İl Jandarma Komutanlığınca, Dargeçit ilçesi kırsalındaki Yanılmaz Mahallesi'nde bir grup bölücü terör örgütü mensubunun olduğu istihbaratı üzerine başlatılan operasyonda, güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden 1'i, kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu.
Yaralı askerin tedavisi sürerken, bölgede operasyon devam ediyor.

Öte yandan Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinde tespit edilen terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonda, Ulucami Mahallesi kırsalındaki terk edilmiş bir binada olduğu belirlenen 2 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonlar sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.