Hava Durumu

Mehmet Ali Birand'ın son sözleri

Hayatını kaybeden Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand ve oğlu Umur Birand, ünlü gazetecinin son sözlerini aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2013 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2013 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Ali Birand'ın son sözleri

Tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand ve oğlu Umur Birand, Beykoz'daki evlerinde taziyeleri kabul etti.

Cemre Birand ve Umur Birand, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eşinin büyük bir şovmen olduğunu belirten Cemre Birand, "Ailemiz adına hepinize çok çok teşekkür ediyoruz. Kendisi büyük bir şovmendi, bu da görebileceği şovlardan biri oldu. Destek oldunuz, sizleri çok çok sevdi. Yarın da merasimimize gelirseniz çok memnun oluruz" dedi.

Mehmet Ali Birand'ın kanserden değil, kalp krizinden vefat ettiğini dile getiren Cemre Birand, "Rutin diye bir şey girdi. Pankreas kanserinden değil, hayat boyu korktuğu kalp krizinden öldü. Bu da belki daha iyi oldu, kimbilir…" dedi.

"Son sözü ne oldu?" şeklindeki bir soru üzerine üzerine Birand, şöyle konuştu:
"Hastaneye niye geliyorsunuz? İşiniz gücünüz yok mu, ne işiniz var hastanede?' dedi. Son sözü 'Akşama balık hazırla' oldu."

Umur Birand ise Mehmet Ali Birand'ın torununa olan sevgisine vurgu yaparak, "Babam pankreas kanseri olduktan sonra onu hayatta tutan şey torunuydu. Yapmış olduğu her şeyi onun için yaptı. Babamın yerini hiçbir şey, hiç kimse dolduramayacak" diye konuştu.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.