Hava Durumu

Mehmet Altıparmak'tan Bursaspor mesajı!

Bursaspor'un durumunu iyi bildiğini belirten Altıparmak, "Transfer tahtası açılmaz, finansman sağlanmazsa oyuncular boşa çıkar ve 5-6 oyuncu kalır. Ben ya da bensiz kimse başarılı olamaz. İhtiyaç duyulan para 70-80 milyon TL arasında. Bu para Bursa için hiçbir şey değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Altıparmak'tan Bursaspor mesajı!

HABER I Süha GÜRSOY

Bursaspor'da yeni sezonun teknik direktör adayları arasında ismi ilk sırada geçen Mehmet Altıparmak Bursa Hakimiyet'e konuştu. Futbolculuk döneminde 1996'da Yeşil Beyazlı takımla sözleşme imzalayan ve kısa süren bir Bursaspor macerası geçiren Mehmet Altıparmak, başkan adayı Mesut Mestan tarafından gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını açıkladı. Mehmet Altıparmak, "Başkan adayı Mesut Mestan ile bir görüşmemiz oldu. Bu beni çok sevindirdi. Sonuçta geçmişte Bursaspor armasını ben de taşıdım, kulübün ekmeğini yedim. Mesut bey, birkaç teknik direktör adayından birinin ben olduğumu söyledi. Ben de kendisine, 'Siz mazbatayı alın. Bu görüşmeyi resmi bir şekilde yapalım' yanıtını verdim. Şu an için ortada kesinleşmiş bir durum yok" diye konuştu.

ELİMİZDE 5-6 OYUNCU KALIR

Mesut Mestan ile yaptığı görüşmede, transfer tahtasının açılmasını şart koştuğunu söyleyen Altıparmak, "Bizim işimiz oyuncuyla. Elimizde bu lige uygun oyuncu portföyü mevcut. Ancak transfer tahtasının kesinlikle açılması gerekiyor. Eğer transfer açılmazsa ben ya da bir başka teknik adam hiçbir şey yapamaz. Şu an için takımdan 'şu gitsin, bu kalsın' diyemem. Hak, hukuk bilen insanım. Elbette çoğu oyuncunun kalmasını isterim ama finansman sağlanmazsa oyuncular boşa çıkar ve elimizde en fazla 5-6 oyuncu kalır. Anladığım kadarıyla acil ihtiyaç duyulan para 70-80 milyon TL arasında. Transfer bütçesinin de oluşturulması gerekiyor. Aslında bu rakam Bursa için hiçbir şey değil. Yeter ki birliktelik sağlansın ve istenilsin. Bursa bu zorluğun üstesinden gelir" dedi.

CAMİANIN KABULLENMESİ GEREKİYOR

"Bursaspor Türkiye'nin 5 şampiyon takımından biri ama gerçekle yüzleşmesi gerekiyor. Artık 1. Lig'de oynayacak. Bunu kabullenmesi gerek, geçmişteki rakipleriyle bundan sonraki rakipleri farklılık gösterecek. Bunu kabullenmezse başarılı olma şansı yok. Bursaspor kesinlikle bir yıl içinde yeniden Süper Lig'e yükselmeli. Bu programı yapmak kolay değil, ancak bizler yıllar içinde bu işin kabiliyetini edindik."

BURSASPOR BİTTİ DİYORLAR

Açıkça söylemek gerekirse dışarıdan Bursaspor bitmiş görünüyor. Bu tablo herkesin içini acıtıyor. Sonuçta şampiyon bir takım ve gelinen nokta ortada. Birçok teknik direktör arkadaşımızla konuştuğumuzda 'Bursaspor bitti' diyorlar. Ama takımı yeniden canlandırmak mümkün. Yeter ki birliktelik sağlansın. Benle ya da bensiz Süper Lig'e dönmezse sıkıntı yaşar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.