Hava Durumu

Mehmet Topal'dan fedakarlık

2012 yılında 4,5 milyon euro karşılığından Valencia'dan transfer edilen Mehmet Topal'ın dün Fenerbahçe ile bağı koptu. Yapılan resmi açıklama sonrasında tecrübeli oyuncuyla yolların ayrıldığı açıklandı. Topal'ın takımdan ayrılırken büyük bir fedakarlık yaptığı ve yaklaşık 20 milyon TL alacağını bıraktığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2019 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mehmet Topal'dan fedakarlık

Bir dönem sona erdi. 7 yıl boyunca Sarı-Lacivertli formayı terleten 33 yaşındaki ön libero Mehmet Topal, yeni maceralara yöneldi. İki taraftan da resmi açıklama geldi. F. Bahçe'den, "Kulübümüze 2012 yılından beri hizmet etmekte olan, önemli başarılarımızda katkısı bulunan ve kaptanlarımızdan Mehmet Topal ile yollarımız, karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştır. Kararın, hem Fenerbahçemize hem Mehmet Topal'a hayırlı olmasını dileriz. Hayatında başarılar dileriz" bildirimi yapıldı.

CESARETLİ KARAR ALDIM

Akşam'da yer alan habere göre; Topal, ekonomik olarak sıkıntılı süreçten geçen kulübüne de vefasını gösterdi, yaklaşık 20 milyon TL alacağından vazgeçti. Topal, "Amacım; asırlık çınarın başarılarına katkı sağlamaktı. Terimin son damlasına kadar çalıştım. Özellikle bu sezon yaşanan yorucu olaylar nedeniyle, ne kulübüme, ne de bana daha fazla zarar gelmemesi için, çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir karar aldım. 19-20 sezonuna ait alacaklarımı bırakarak, ortak kararla uzlaşma yapıldı" dedi.

SON MAÇTA FİLM KOPTU!

Mehmet Topal, F.Bahçe'nin, Kadıköy'de sezonu kapattığı Antalyakarşılaşmasında oldukça sert protestolarla karşılaşmıştı. Tecrübeli ön libero, taraftarların ıslıklarına ve yuhalamalarına tepkisiz kalamamış, oyundan çıkmak istemişti. Yedek kulübesine kadar gelen ve sahada kalmak istemediğini belirten 33 yaşındaki futbolcuya, Teknik Direktör Ersun Yanal destek verse de başarılı olamamıştı. Öteyandan adı Beşiktaş'la da anılan milli futbolcuya, TFF 1. Lig'den Karagümrük de talip oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.