Hava Durumu

Mesut Bakkal: Kazanıp bekleyeceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal maçtan sonra, "Artık kalan maçların sonuçlarının ne olacağını kimse kestiremiyor. Ancak bizim Malatya maçını yenip beklemekten başka çaremiz yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mesut Bakkal: Kazanıp bekleyeceğiz

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşan Bursaspor, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Öncelikle çok büyük bir fırsat kaçırdık. Kendi sahamızda oynadık ama rakibin kaçan penaltısı var, verilmeyen golleri var. Maçtan sonra hemen seyrettim ama bizim de Aytaç'ın pozisyonu var. Bence pozisyon kesin penaltı. Ancak artık bu maçla ilgili konuşmanın bir anlamı yok" diye konuştu.

ÇOK STRES VAR

34. haftada oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçına da değinen Bakkal, "Antalya'ya giderken herkes umutsuzdu. Futbolda neyin ne olacağı belli olmaz. Son maçta Malatya'yı yenmemiz gerekiyor. Diğer takımların sonuçlarının ne olacağını kimse kestiremiyor. Çok stres var. Daha da üretken olmamız lazım. Söylenecek bir şey yok. Seyirciye teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir coşku vardı. Malatya maçını yenip beklemekten başka çaremiz yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.