Hava Durumu

Meteoroloji Bursa için saat verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Bursa'da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren az bulutlu güneşli hava yerini öğleden sonra yer yer sağanak yağışa bırakacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2019 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2019 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji Bursa için saat verdi!

Bursa'da pazar sabahında yüzünü gösteren güneşle birlikte gün içerisinde hava sıcaklığının en yüksek 25 dereceye kadar yükseleceği bildirildi.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, öğleden sonra saat 15.00 ile 18.00 saatleri arasında Bursa'da bazı bölgelerde yer yer gökgürültülü sağanak yağış görülebilir. Vatandaşların yağışa karşı tedbirli olmaları gerektiğini belirten yetkililer, yağışın 18.00'dan sonra ise kesilerek, yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakmasını öngörüyor.

Bursa'da hafta başında ise yağış beklenmezken, hava sıcaklığının Pazartesi günü 27 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Afyonkarahisar, Kütahya, Denizli, Kırıkkale, Çankırı, Kayseri, Sivas, Bartın, Zonguldak, Ordu, Giresun, Erzurum, Kars, Ardahan ve Düzce çevreleri ile Sakarya ve Kocaeli'nin güney kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzeyi ile İstanbul dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 25°C

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ÇANAKKALE °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 22°C

Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ °C, 24°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.