Hava Durumu

Milli gurur

A Milli Takımın, Hollanda ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Yeşil Beyazlılar’dan 5 futbolcu çağrıldı. Ardından Lüksemburg ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna da Enes Ünal davet edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2015 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2015 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Milli gurur
TARİHTE BİR İLK

Ay Yıldızlılar’ın Hollanda ile 28 Mart’ta oynayacağı 2016 Eleme Grubu maçının ve 31 Mart’ta gerçekleşecek Lüksemburg hazırlık karşılaşmasının aday kadrosu belli oldu. Bursaspor tarihinde bir ilk yaşanırken, Yeşil Beyazlı takımdan 5 futbolcu Hollanda maçı kadrosuna alındı. 

ŞENER DE ÇAĞRILDI

Harun Tekin, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen yine aday kadroda yer alırken, bu isimlere Şener Özbayraklı da eklendi. 5 oyuncunun yanı sıra Enes Ünal da Lüksemburg ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna davet edildi. 

COLİN KAZIM'DA KADRODA

Bursaspor’dan kiralık olarak Feyenoord’da oynayan Colin Kazım da milli takım aday kadrosuna alındı. Kazım en son 15 Ekim 2011’de oynanan Hırvatistan-Türkiye karşılaşmasında Ay Yıldızlı formayı giymişti. 

işte aday kadro

Kaleciler:
Harun Tekin, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok 

Savunma:  Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Gökhan Gönül, Ömer Toprak, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, Caner Erkin, Hakan Balta

Orta Saha: Ozan Tufan, Volkan Şen, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu, Olcay Şahan, Alper Potuk.

Forvet: Mevlüt Erdinç, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Kazım Kazım
Lüksemburg maçına ilave: Enes Ünal, Arda Turan, Eren Albayrak, Kaan Ayhan
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.