Hava Durumu

Moskova Bölgesi yatırım potansiyeli Bursa'da tanıtılacak

Rusya'nın başkenti Moskova'yı da kapsayan Podmoskovye (Moskova Bölgesi) Yatırım ve İnovasyon Bakanlığı, Moskova Bölgesi'nin yatırım potansiyelinin ekim ayında yapılacak road-show kapsamında İstanbul ve Bursa'daki iş insanlarına tanıtılacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2019 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2019 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Moskova Bölgesi yatırım potansiyeli Bursa'da tanıtılacak

Podmoskovye Birinci Başbakan Yardımcısı Vadim Hromov ile Türkiye Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, Yekaterinburg'daki INNOPROM 2019 Uluslararası Sanayi Fuarı'nda bir araya geldi.

Road-show'a hazırlık konusunun ele alındığı görüşmede Hromov, Moskova Bölgesi'nin yatırım potansiyelini ekim ayında yapılacak road-show kapsamında İstanbul ve Bursa'daki iş insanlarına tanıtılacaklarını ifade etti.

Hromov, "Moskova Bölgesi ve Türkiye arasındaki ticaret hacmi, en fazla artış kaydedilenlerden biri. Son yıllarda bu hacim yaklaşık yüzde 25 artarak 682 milyon dolara ulaştı. Üreticilerimizin birçoğu, Türk pazarına girmeye ilgi duyarken Türk yatırımcılar da Podmoskovye'yi işletmelerinin konumlanabileceği çekici alanlardan biri olarak görüyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.