Hava Durumu

Motosiklet tutkunları Keles'te buluştu

Yoğun ilgi gören 12. Geleneksel Bursa Enduro Motosiklet Festivali'nde birlik ve dayanışma ön plana çıktı. Motosiklet severler, hem doğanın tadını çıkardı hem de motosiklet, motocross, yoğurt yeme ve halat çekme yarışlarında hünerlerini sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Motosiklet tutkunları Keles'te buluştu

Kocayayla'da gerçekleştirilen ve iki gün süren organizasyon eğlenceli anlara sahne oldu

SÖNMEZ MEDYA'DAN DESTEK

12. Geleneksel Bursa Enduro Motosiklet Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Keles Belediyesi'nin destekleriyle Keles'e bağlı Kocayayla'da gerçekleştirilen ve iki gün süren organizasyonun medya sponsorluğunu ise Sönmez Medya üstlendi.
Motosiklet tutkunlarının birlik ve dayanışması açısından büyük öneme sahip olan festivale Türkiye'nin her ilinin yanı sıra yurtdışında da faaliyet gösteren kulüplerden sporcular katıldı.

GECELERİ MÜZİK ZİYAFETİ YAŞANDI

Bursa'nın ev sahipliğinde bu yıl 12.'si düzenlenen festival, motosiklet severlerin yanı sıra doğa tutkunu kamp-karavan, bisiklet, dağcılık ve atv kulüplerinin de katılımıyla zenginleşirken, festival alanında oluşturulan parkurlarda motosiklet ve motocross yarışlarının yanı sıra yoğurt yeme yarışması ve halat çekme yarışları gerçekleştirildi.

Doğanın tadını çıkaran motosiklet tutkunlarının Matrock, Tantana, Maryjane ve Bakkal gruplarının konserleriyle de müzik ziyafeti yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.