Hava Durumu

Mourinho'nun bu takıma gidiyor

Sunday People gazetesi gelecek sezonun transfer bombasını patlattı, Jose Mourinho’nun Paris Saint Germain’in başına geçeceğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2013 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2013 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mourinho'nun bu takıma gidiyor

İngiliz Sunday People gazetesi, bugünkü sayısında yer verdiği haberde, “Real Madrid’den ayrılma hazırlıkları yapan Jose Mourinho, Avrupa futbolunu şok etmeye hazırlanıyor. Ancelotti’nin yerine Paris Saint Germain’in başına Portekizli teknik adam geçecek” ifadelerine yer verdi.
 
Bu sezon Avrupa’da transfer rekoru kıran ve kadrosunda Ibrahimovic, Thiago Silva, Lucas ve Lavezzi gibi yıldız futbolcuları bulunduran Fransız ekibinin gelecek sene de Mourinho’yu takımın başına getirerek kıta futbolunu bir kez daha sallayacağı bildirildi.

Çalıştırdığı Portekiz, İngiltere, İtalya, İspanya kulüpleri ile kupaları kaldıran Mourinho’nun bir Fransız takımı ile de bu başarıya ulaşarak yeni bir rekora imza atma konusunda istekli olduğu için PSG’nin başına geçmeyi düşündüğü ifade edildi. PSG’yi Avrupa’nın en önemli takımlarından biri yapmaya kararlı olan Katarlı sahiplerinin de ‘Özel biri’nin transferi için kesenin ağzını açtıkları kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.