Hava Durumu

MSB açıkladı: Resulayn'dan acı haber geldi

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı son dakika açıklamasında Barış Pınarı Harekatında 1 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2019 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2019 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MSB açıkladı: Resulayn'dan acı haber geldi

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekat alanı Resulayn bölgesinde gerçekleştirilen keşif ve gözetleme faaliyetleri sırasında PKK/YPG'li teröristlerce gözetleme yapan unsurlara yönelik yapılan saldırı sonucunda bir askerin şehit, 5 askerin de yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Barış Pınarı Harekat alanı içerisinde bulunan Resulayn bölgesinde gerçekleştirilen keşif ve gözetleme faaliyetleri sırasında PKK/YPG'li teröristler tarafından Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA), havan ve Doçka ile gözetleme yapan unsurlara yönelik yapılan saldırı sonucunda 1 askerin şehit, 5 askerin de yaralandığı buna karşılık olarak "Meşru Müdafaa" hakkı çerçevesinde gerekli karşılıkların verilerek belirlenen hedeflerin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Barış Pınarı Harekat alanı Rasulayn bölgesinde keşif-gözetleme yapan unsurlarımıza PKK/YPG'li teröristlerce ÇNRA, havan ve Doçka ile yapılan saldırıda bir personelimiz şehit olmuş, 5 personelimiz yaralanmıştır. Meşru müdafaa hakkı çerçevesinde gerekli karşılık verilmiş, tespit edilen hedefler etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.