Hava Durumu

Mudanya'da gençler Sokak Futbolu Turnuvası'nda ter döktü

Mudanya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Spor etkinlikleri kapsamında Okullararası Sokak Basketbolu Turnuvası gerçekleştirildi. Bursa'dan toplam 8 okul takımının katıldığı turnuvada gençler kıyasıya mücadele ederken, turnuvanın şampiyonu Turan Tayan Anadolu Lisesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2019 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2019 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya'da gençler Sokak Futbolu Turnuvası'nda ter döktü

Okullararası Sokak Basketbolu Turnuvası, Mudanya Basketbol Sahası'nda gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvaya Bursa'dan 8 okul takımı katılırken, 10'ar dakika süren maçlarda gençler kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın şampiyonu Turan Tayan Anadolu Lisesi olurken, ikinciliği Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi ve üçüncülüğü Özel Mavi Dünya Koleji öğrencileri tattı. Dereceye giren takımlara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Şenliklerinde kupa ve madalyaları verilecek.

"DOSTLUK KAZANDI"

Okullararası Sokak Basketbolu Turnuvası hakkında açıklamalarda bulunan Mudanya Belediyesi İlçe Spor Müdürlüğü yetkilisi Arzu Gürsel, "Dereceye giren sporcularımızın kupa ve madalyalarını 19 Mayıs'ta etkinlik çerçevesinde takdim edeceğiz. Yarışmaya katılan bütün sporcular çok güzel mücadele ettiler. Dostluk kazandı diyoruz. Amacımız ilçemizde bulunan çocuklara spor yapma imkanını ve sporla bütünleşmesini sağlamak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.