Hava Durumu

Mudanya Polis Gücü Denizli'de destan yazdı

Küçük Erkeler Yarı Final karşılaşmalarında güçlü rakiplerini dize getiren Mudanya Polis Gücü Hentbol Takımı, finaller gurubundan namaglup birinci olarak çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2015 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2015 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya Polis Gücü Denizli'de destan yazdı
Hentbol branşında Bursa ve Mudanya’yı başarıyla temsil eden Mudanya Polis gücü, Denizli'de gerçekleşen Küçük Erkekler Hentbol Yarı Final karşılaşmalarında çıkardığı maçlar sonrası ayakta alkışlandı.

Denizli Belediyespor, Aydın İncirliova Belediyesi ve Kayseri KBK ile karşılaşan Polis Gücü ilk maçında Aydın temsilcisini 26-19 yendi. Polis Gücü ikinci maçında üstün başarısına rağmen Denizli Belediyespor karşısında hakemlerin verdiği cezalarla maçın büyük bölümünü eksik oynadı. 2 kişiyle mücadele etmek zorunda kalan Polis Gücü Hentbol Takımı, Kayseri ekibini güzel bir oyunla 29-24 yenerken salonda bulunanlar taranfından uzun süre ayakta alkışlandı.

Yarı final maçlarını birincilikle bitiren Mudanya Polis Gücü Hetbol Takımı Antrenörü Hüsamettin Güner, alınan başarının tesadüf olmadığını, birlikte yapılan sürekli ve disiplinli çalışmaların bir sonucu olduğunu söyledi. Finallerle Bursa ve Mudanya’nın adını yazdırmak için tüm güçleriyle çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Güner, çocuklarıyla gurur duyduğunu sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.