Hava Durumu

Mudanya trafiği çileden çıkardı

Bursa-Mudanya yolunun Güzelyalı girişinde devam eden asfaltlama çalışması sebebiyle tıkanma noktasına gelen trafik vatandaşları canından bezdiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanya trafiği çileden çıkardı

Hafta sonu tatilini fırsat bilip sayfiye bölgesi Mudanya’ya akın eden tatilciler hem dönüş, hem gidiş yolunda trafik çilesi çekiyor. Güzelyalı girişi ile rampa inişinde devam eden asfaltlama çalışması sebebiyle 3 şeritlik yol tek şeride düşüyor.

Dinlenmek ve deniz havası almak için Mudanya’ya giden sürücüler, tek şeride düşen trafikte saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Bazı sürücüler asfaltlama çalışmalarının hafta sonu yapılmadığına dikkat çekerek, Karayolları yetkililerine sitem etti. Asfaltlamanın bir an önce bitirilmesini isteyen vatandaşlar, Mudanya’da BUDO ve Güzelyalı feribot iskelelerine gitmek için trafikte saatlerce beklediklerini söyledi.

BADEMLİ KAVŞAĞI'NDA ÇALIŞMA YOK

Bursa-Mudanya yolunun Geçit girişinde devam eden köprülü kavşak inşaatı da trafikte aksamalara sebebiyet veriyor. Geçit girişinden başlayan araç kuyruğu Tepedevrent mevkiine kadar uzuyor. Bilhassa hafta sonlarında Mudanya yönünden merkez istikametine gelen tatilciler kilometrelerce kuyruk oluşturuyor. 28 Aralık 2012'de başlayan köprülü kavşak inşaatının 2 ay süreceği açıklanmıştı. Ancak kavşak inşaatının çok yavaş yürümei vatandaşları çileden çıkarıyor. Mudanya yönünden şehir merkezine gelen araçlar Nilüferköy kavşağından Bademli Değirmen Sokağı istikametini kullanıyor. Bu yolun 500 metre boyunca tek yönlü kullanılması trafiği kilitliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.