Hava Durumu

Muhammed Ali'nin eski sevgilisinden büyük ayıp

Efsanevi Boksör Muhammed Ali tüm dünyadan sanat, spor ve siyaset dünyasının katılımıyla son yolculuğuna uğurlanırken eski sevgilisi Barbara Mensah, elinde Ali'ye ait ses kayıtlarının olduğunu ve bunları satmak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhammed Ali'nin eski sevgilisinden büyük ayıp
Muhammed Ali önceki gün tüm dünyanın izlediği bir törenle son yolculuğuna uğurlanırken, efsane boksörün eski sevgilisi Barbara Mensah, çok çirkin bir teklifle ortaya çıktı. 

Kızı Kiiursti’nin babasının Muhammad Ali olduğunu öne süren Mensah, elinde Efsane’nin katıldığı seks partilerinden kayıtlar olduğunu ve bunları satmak istediğini söyledi.

70 yaşındaki kadın, “Kimsenin elinde bunun gibi bir şey yok. Bundan kazanabildiğim kadar para almak istiyorum” dedi. İddiaya göre; kayıtlar, dünyaca ünlü boksörü yaklaşık 10 12 kadınla yansıtıyor. Kayıtların hepsinin dudak uçuklatacağını söyleyen Mensah, “Muhammed, evli olsun olmasın, güzel kadınlardan uzak kalamazdı” dedi.

Görüntüleri Ali’nin çok yakınındaki bir isimden aldığını öne süren Mensah, efsane boksörle ilgili bir kitap hazırlığında olduğunu ve sekiz yayıncının yazdıklarının peşinde olduğunu aktardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.