Hava Durumu

Muharrem İnce'den Küçükkaya'ya sitem! Hataydı

Muharrem İnce, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya attığı mesajla ilgili "Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Onun haber yapacağını tahmin etmedim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muharrem İnce'den Küçükkaya'ya sitem!  Hataydı

FOX TV'den İsmail Küçükkaya'nın sorularını Whatsapp üzerinden yanıtlayan İnce, 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarına ilişkin olarak yarın (pazartesi) açıklama yapacağını duyurdu.

Öte yandan Halk TV'de yayın yapan Şaban Sevinç de izleyicilerine benzer bir Muharrem İnce mesajı aktardı. Sevinç, İnce'nin kendisine 'Seçim adil değildi ancak Erdoğan kazandı' dediğini aktardı.

İNCE'DEN AÇIKLAMA: ONU HABER YAPACAĞINI TAHMİN ETMEDİM

Basın toplantısı yapan Muharrem İnce, basın mensuplarının 'Adam kazandı' mesajının sorulması üzerine şunları söyledi: "Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Onun haber yapacağını tahmin etmedim. Benim gibi deneyimli siyasetçinin bunu yapmaması gerekirdi. Vatandaşlarımızın bunu bir tweetle öğrenmemesi gerekirdi. Onu haber yapacağını düşünmediğim için, demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Hata benim, bir hata yaptım o konuda. Özür diliyorum o konu için."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.