Hava Durumu

Mustafa Bozbey son noktayı koydu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yerel seçimlerde başka partiden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Bozbey son noktayı koydu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yaptığı açıklamada, "Bir gazetenin yer verdiği, Büyükşehir Belediyesi'ne Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından düşünüldüğüm ve bu yöndeki transfer çalışmalarının başlatıldığına dair iddiaları hem gazeteden, hem de sosyal medyadan hayretle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu iddiaların gerçekle uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur" dedi.

Başkan Bozbey açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Ayrıca ilgili yayın kuruluşu tarafından konu hakkında görüşüme de başvurulmamasının gazetecilik ilkelerine, ve bu mesleğin olmazsa olmaz "haberi kaynağından sorgulama" yöntemine uymadığını düşünüyorum.

1999'da DSP'den belediye başkanı seçilerek, daha sonra CHP saflarına geçmemin "bir başka partiye" geçebileceğim yönünde bir kapı aralayacağı şeklinde yapılan yorum da tamamen hayal ürünüdür. İlkem, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin çağdaş ve aydınlık hedeflerini yaşama geçirme konusundaki kararlılığımdır. Seçimlere yaklaşık bir yıl kala hedefim, bu kalan sürede  Nilüfer'e, Nilüferlilere hizmet etmektir. Seçimlere adaylık konusunu gündeme getirmenin henüz çok erken olduğunu kamuoyuna saygılarımla iletmek istiyorum."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.