Hava Durumu

Mustafa Ceceli'nin eski eşi avukatıyla davalık oldu

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin geçtiğimiz ay boşandığı 9 yıllık eşi Sinem Gedik ile ünlü boşanma avukatı Aslı Çelik davalık oldu. Geçtiğimiz günlerde haksız yere azledildiğini iddia eden Aslı Çelik Sinem Gedik'e 100 Bin TL'lik dava tazminat davası açmıştı. Gedik ise Çelik'e 150 Bin TL'lik karşı dava açtı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Ceceli'nin eski eşi avukatıyla davalık oldu

Aslı Çelik'e karşı dava açan Sinem Gedik, Çelik'in davasının reddedilmesini talep ederek 150 Bin TL manevi tazminat talep etti. Mahkemeye verilen dilekçede, Sinem Gedik'in Avukat Aslı Çelik ile Mustafa Ceceli'den boşanmadan önce hakların öğrenmek için görüştüğü anlatıldı. Gedik'in Mustafa Ceceli ile Selin İmer ile fotoğraflarını gördükten sonra avukatı Çelik'le tekrar görüştüğü ve Çelik'in kendisine, fotoğrafların davada kullanılması halinde daha karşı taraftan daha fazla para alabileceklerini söylediği dilekçede belirtildi. Arada çocukları olduğu için çekişmeli boşanmak istemeyen Gedik'in Ceceli ile konuşup anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdikten sonra avukat Aslı Çelik'i azlettiği dilekçede anlatıldı.

"BİLE BİLE SEBEP OLDU"

Ayıca dilekçede Mustafa Ceceli ile Selin İmer'in fotoğraflarının basına yansımasından sonra Aslı Çelik'in Gedik'e dava açmasına da değinilen dilekçede, "Fotoğrafları basına müvekkilimin verdiğini ima edip eski eşinin bir gün önce bu yönde ortaya attığı iddiaları teyit etmiş, bu imanın hemen haber yapılmasıyla tüm ülkenin bunu öğreneceğini bildiği halde, zaten yeterince üzgün ve mağdur olan müvekkilimin daha da üzgün ve mağdur olmasına bile bile sebep olmuştur" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.