Hava Durumu

Mustafa Er: Çok üzgünüz

Timsah'ın başında ilk maçında İzmir ekibine 2-1 mağlup olan Mustafa Er, "İyi oynadığımız bir maçı puansız kapattığımız için çok üzgünüz. Kalan 5 haftada daha iyi işler yapacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Çok üzgünüz

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

KARŞILIĞI BU DEĞİLDİ
Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasýnda deplasmanda Göztepe'ye 2-1 maðlup olurken, Timsah'ýn genç teknik direktörü Mustafa Er maçtan sonra çok üzgün olduklarını söyledi. Er, "İyi oynadığımız bir maçı puansız kapattığımız için çok üzgünüz. Bence ortaya koyduğumuz oyunun karşılığı bu değildi. Maalesef konsantrasyon eksikliğinden ilk golü yedik ve geriye düştük. Ardından pozisyonlar bulduk ama sonuçlandırmada eksikliğimiz vardı. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremezken defansta yaptığımız bireysel hatayla da ikinci golü yedik" diye konuştu.

ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ
Takımına inandığının altını çizen Mustafa Er, "2-0'dan sonra gol attık. Bence bir tane daha atabilirdik. Ama olmadı. İyi oyunumuz karşılıksız kaldı. Ligde artık 5 haftalık bir süreç kaldı. Bu oyunun üstüne koyacağız ve daha etkili maçlar oynadığımızda da daha iyi işler yapacağız. Biz takımımıza. Bazı ufak tefek değişiklikler var. Önümüzdeki haftadan itibaren çıkışa geçeceğiz" dedi. Er ayrıca Timsah'ın tek golünü atan Sow için de, "Önemli bir oyuncu. Sakatlığı ve güçsüzlüğü vardı. Sow'u 11'de oynatsaydım kaldıramayabilirdi. Oyuna girince katkısını verdi, ama yetmedi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.