Hava Durumu

Mustafa Er'den Makedonya çıkarması

Bursaspor Futbol Direktörü Mustafa Er dün apar topar Makedonya'ya gitti. Mustafa Er, Makedonya'da FC Shkupi takımında forma giyen genç orta saha Rron Broja'nın transferini bitirmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er'den Makedonya çıkarması

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

SIR GİBİ SAKLANIYOR

Bursaspor'da futbol direktörlüğüne getirilen Mustafa Er transfer çalışmalarına hızlı başladı. Önceki gece İstanbul'da Stephane Badji için menajerlerle pazarlık masasına oturan Mustafa Er, dün de sürpriz bir kararla Makedonya'ya gitti. Mustafa Er'in sır gibi saklanan bu ziyaretinde geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen Rron Broja için temaslarda bulunacağı öğrenildi. Mustafa Er Makedonya ziyaretinde bu transferi bitirmek için uğraş verecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE...

Makedonya'nın FC Shkupi takımı'nda forma giyen Rron Broja Arnavut ve Kosova pasaportu taşıyor. Orta sahada oynayan Broja 22 yaşında. Kosova U21 Takımı forması da giyen genç krampon, geçen sezonun ikinci yarısında dahil olduğu yeni kulübünde 16 maçta 1440 dakika sahada kaldı. Broja geçen yıl Şampiyonlar Ligi ön elemesinde bir önceki kulübü Trepça 89 formasıyla Vikingur Gota'ya karşı oynamış, her iki maçta da 90 dakika forma giymişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.