Hava Durumu

Mustafa Er: Kazanırsak bu iş biter

Konyaspor'la sezonun en önemli maçını oynayacaklarını söyleyen Timsah'ın genç teknik patronu, "Bu hafta kazanırsak büyük ölçüde bu işi bitireceğiz" dedi. Mustafa Er ayrıca ilk defa Bursa'da bir maça teknik direktör unvanıyla çıkacak olmanın heyecanını yaşadığını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Kazanırsak bu iş biter

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

BARAJIN ÜSTÜNE ÇIKARIZ

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'la oynayacakları maç öncesi değerlendirmede bulundu. Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç teknik adam, Konyaspor maçını kazanmaları halinde alt sıralarla bağlarının tamamen kopacağına inandığını söyledi. Mustafa Er, "Bu hafta kazanırsak büyük ölçüde bu işi bitireceğiz diye düşünüyorum. 39 puanımız olacak. Biz her maçı kazanmak için oynayacağız. Bu hafta kazanırsak büyük ihtimalle o barajın üzerine çıkarız" diye konuştu.

ÇOK ÖZEL BİR MAÇ OLACAK

Bursaspor Teknik Direktörü unvanıyla ilk kez seyircisi önünde bir maça çıkacağını hatırlatan genç çalıştırıcı bunun heyecanını yaşadığını "Benim için özel bir karşılaşma olacak. 3 deplasman maçı oynadık, ilk defa taraftarın önüne çıkacağım. Taraftardan istediğimiz sadece takımı desteklemeleri, takıma yoğunlaşmaları. Onlar takımı desteklediği an bizim takımımız çok farklı bir profile bürünebiliyor. Onlarla beraber sahada sinerji yakalarsak çok daha farklı bir takım izlettiririz. Onlardan takıma destek vermelerini istiyorum" sözleriyle dile getirdi.

Yeter ki sinerjiyi yakalayalım

Konyaspor karşısında taraftarın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçlarını belirten Mustafa Er, "Maçın öneminin ve zorluğunun farkındayız. Taraftarımızın ciddi anlamda maça talebinin olduğunu duyuyoruz. İnşallah pazartesi akşamı çok güzel bir futbol gecesi olur ve bizim lehimize neticelenir. Biz kazanmak için kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oyuncu arkadaşlarımız durumun farkında. Çok iyi çalışıyorlar. Şu an için hiçbir sıkıntımız yok. İnşallah pazartesi gecesi gerekli arzuyu, coşkuyu sahaya yansıttığımız zaman, sinerjiyi yakaladığımız zaman inanıyorum ki sahadan istediğini alarak ayrılan biz olacağız" şeklinde konuştu.

Sow özel bir oyuncu

Bursaspor'a geldiği günden bu yana eleştirilerin hedefi olan ancak önce Göztepe sonra da Karabükspor filelerini havalandıran Moussa Sow'a ayrı parantez açan Mustafa Er, Senegalli futbolcuya güvendiğini söyledi. Mustafa Er, "Fiziksel anlamda ne kadar yukarı çekebilirsek o kadar faydalanacağız. Çok tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu. 2 haftadır gol atması onun da moral motivasyonunu yükseltti. Ciddi anlamda sorumluluk da alıyor. Ondan beklentimiz çok fazla. Bütün oyuncularımızdan beklentimiz çok fazla. Özel bir oyuncu. İnşallah üzerine koyarak devam edecektir" dedi.

Motivasyonları çok yüksek

Konyaspor'un bulunduğu konuma rağmen şu an ligin formda ekiplerinden biri olduğuna vurgu yapan Bursaspor'un genç teknik patronu Mustafa Er, "Onlar çıkıştalar. Son 5 haftayı gol yemeden ve kaybetmeden geçirdiler. Onların en büyük avantajları moral, motivasyon olarak alt gruptaki en iyi takımlardan bir tanesi. Her takıma saygı duyuyoruz. Geçen hafta Karabük öyleydi, bu hafta Konya da öyle. Kendi yapacaklarımıza daha çok odaklanıp, rakibin artılarını, eksilerini değerlendirip, istediğimiz sonucu alabilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

John Bostock zor, Emmanuel Badu belki

Bursaspor'da iki sakat futbolcunun Konyaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. John Bostock ve Emmanuel Badu takımla birlikte antrenmanlara çıksalar da henüz istenilen seviyeye gelemedi. Teknik direktör Mustafa Er, "Bostock'un ikinci günü, gözlemliyoruz. Bir aylık bir ara verdi. Çok ciddi bir süre. Badu da geçen haftadan beri antrenmanlara çıkıyor. İyi durumda. Onu da gözlemleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.