Hava Durumu

Mustafa Er: Şimdi koşma zamanı

Mustafa Er, "Çok mutluyuz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Olmazsa olmazımız kazanmaktı. Ben oyuncularımızın kalitesine çok güveniyorum. Herkes taşın altına elini koyuyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Şimdi koşma zamanı

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

"DERSLER ÇIKARMALIYIZ"
Bursaspor'un ligin 30. haftasında deplasmanda K.Karabükspor'u 4-1'lik skorla mağlup etmesinin ardından Yeşil Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Mustafa Er açıklamalarda bulundu. Bu galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu söyleyen genç teknik adam, "Çok mutluyuz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Olmazsa olmazımız kazanmaktı. Gerginlik vardı. Çünkü uzun süren bir seriden sonra çıkış yakalamamız gerekiyordu. Taraftarımıza da teşekkürler. Bütün arkadaşlarımız gayret gösterdi. Bu maçtan çıkaracağımız da çok ders var. Belki 3 farklı kazandık ama dersler çıkarmalıyız. Ben oyuncularımızın kalitesine çok güveniyorum. Ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını biliyorum. Ayağa kalktık, şimdi koşma zamanı" dedi.

"KONYA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"
Önümüzdeki hafta karşılaşacakları Atiker Konyaspor maçının önemine de dikkat çeken Mustafa Er, "Konyaspor maçı önemli. Pazartesi günü oynanacak. Uzun süre var. Kendi saha ve seyircimiz önünde daha iyi oynayacağız. Taraftarımızla birlikte çok farklı bir havaya gireriz. Her maçın farklı bir şifresi var. Geçen sene Trabzonspor maçı farklıydı, Göztepe farklıydı bugünkü maç çok farklıydı. Duygu ve düşünceyle kazanacağına inanıyorsan kazanıyorsun. Gerginlikten dolayı oyun kalitemiz düşüktü. Çünkü sonuç çok önemliydi. Bundan sonra daha sağlıklı oynayacağız. Asla maçı bırakmamalıyız. Biz büyük camiayız. Oyuncularımızla beraber bu sinerjiyi sahaya yansıtmak zorundayız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.