Hava Durumu

NATO petrolünü çalan hırsızlar yakalandı

Bursa’da 2 gün önce NATO petrol boru hattından mazot çalan zanlıları jandarma yakaladı. Zanlıların daha önce de Balıkesir, Bandırma ve Çanakkale ile Bursa’nın Karacabey ve Nilüfer ilçelerinde mazot çaldıkları ve lüks cip ile ev aldıkları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2013 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2013 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
NATO petrolünü çalan hırsızlar yakalandı

Merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi’nden geçen NATO petrol boru hattına özel vanalar takan zanlılar buradan çaldıkları mazotları götüremeden olay yerinden kaçmıştı.

Zanlıların yapmış olduğu düzenek jandarma ekiplerini bile hayrete düşürürken, jandarma ekipleri olay yerinde parmak izi çalışması yapmıştı. Zanlıları yakalamak için özel bir ekip kuran Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Nilüfer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, boru hattının yakınlarında beklemeye başladı. 3 ton işlenmemiş mazotu araçlarıyla birlikte bırakarak kaçan zanlılar, 2 gün sonra tekrar olay yerine geldi. Daha önce çevreden aldığı eşkal bilgileriyle hareket eden jandarma, olay yerine geldiğini gördükleri O.E., H.K., ve S.E.’yi kıskıvrak yakaladı.

Adeta kendi elleriyle jandarmaya yakalanan zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.