Hava Durumu

Neden olmasın?

Fernandao konusunda ara transferde Fenerbahçe'nin kapısını çalabileceklerini açıklayan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Şuan erken. Onu ancak devre arasında bir daha görüşürüz. Bursaspor'da tekrar oynamasını isterim" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2017 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neden olmasın?

DAHA ÖNCE DE İSTEDİK
Bursaspor Başkanı Ali Ay ara transfer döneminde Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Fernandao için girişimde bulunabileceklerini açıkladı. Türkiye'de Bursaspor formasıyla yıldızı parlayan golcü oyuncu hakkında konuşan Ali Ay, Titi'nin vatandaşının Bursaspor'a transferinde aracılık yaptığı iddialarını ise yalanladı. Ali Ay, "Şu an erken. Onu ancak devre arasında bir daha görüşürüz. Bursaspor'da tekrar oynamasını isterim ama şu an Fenerbahçe'nin futbolcusu. Verirler veya vermezler onların bileceği bir iş. Tekrar görüşme durumumuz olabilir" dedi.

SAĞBEK VE SANTRFOR LAZIM
Kadrolarına yeni sezon öncesi 8 oyuncuyu kattıklarını hatırlatan ve buna karşın takımdaki alternatif sağbek ve santrfor eksikliğine dikkat çeken Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Bence bir alternatif sağ- bek almamız lazımdı. Bir de santrfor mevkisine bir oyuncu. Hocamızla da görüştük ama takımda 4 tane santrforumuz vardı. Hocamızla beraber oturduk, konuştuk ve 'Devre arasına kadar bu şekilde gidelim, sonrasında gerekli çalışmaları yaparız' diye düşündük. Devre arası için benim düşüncem bir santrfor ve bir sağbek için çalışmalar yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.