Hava Durumu

Neyi konuşuyoruz biz?

Kerim Frei ve Firmin Mubele hakkında açıklamada bulunan Samet Aybaba, "Neyi konuşuyoruz biz. Önce transfer tahtasının açılması lazım. Elbette takip ettiğimiz oyuncular var. Ama tahta açılmadan ne konuşursak boşuna" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2019 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2019 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neyi konuşuyoruz biz?

SORULARI YANITLADI

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Antalya kampında transferle ilgili çok çarpıcı bir çıkış yaptı. Deneyimli teknik adam antrenman sırasında medya mensuplarının önceki gece prensip anlaşmasına varıldığı yönünde haberler çıkan Başakşehirli Kerim Frei ve Fransız basınının önemli gazetelerinden L'equipe'in gündeme taşıdığı Toulouse forması giyen forvet Firmin Mubele'yle ilgili yönelttiği soruları cevaplandırdı.

ELİMİZDE İSİMLER VAR

Başakşehirli Kerim Frei ile prensip anlaşmasının söz konusu olmadığını söyleyen Samet Aybaba, Mubele hakkında da "Bildiğimiz, takip ettiğimiz bir oyuncu" ifadesini kullandı. Aybaba bu sözlerinden sonra, "Transferde neyi konuşuyoruz biz. Öncelikle halledilmesi gereken bir konu var. O da transfer tahtasının açılması. Elbette elimizde oyuncu isimleri var. Ama tahta açılmadan ne konuşursak boşuna." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.